Privéles – gewenst duur (prijs per uur)

 37,19 exclusief btw

Heeft u een patroon waar u niet uitkomt of specifieke vragen? In een privéles kunnen we ze allemaal beantwoorden.

Beschrijving

Artikelnummer: LC.PL

Privéles: Naast onze lessen en workshop programma’s, bieden we ook de mogelijkheid tot privéles. Tijdens deze les geven we de uitleg die voor u nodig is om verder te kunnen met uw software of machine. U kunt vooraf of tijdens de les aangeven wat uw vragen zijn en wij helpen u verder om alles zo inzichtelijk mogelijk te maken. Privélessen geven we op afspraak in ons atelier en duren over het algemeen ca 1,5 uur, afhankelijk van uw vragenen uiteraard is korter of langer ook mogelijk.

Vindt u het niet fijn om naar ons atelier te komen, kunnen we ook veel vragen online voor u beantwoorden. We kunnen op ons scherm van alles laten zien, door deze met u te delen. Maar meekijken op uw pc is ook mogelijk, dit wordt gedaan via TeamViewer en is volledig veilig en kan alleen met uw toestemming.

Verkoopadvies gesprek: Vindt u het prettig om voor aanschaf van een machine, software of materiaal uitgebreid advies te krijgen? Dat is zeker mogelijk met onze verkoopadvies gesprekken. We ontvangen u graag in ons atelier, waar we de machines en software kunnen laten zienen ook onze vele voorbeelden om goed beeld te geven bij de mogelijkheden. Deze gesprekken gaan op afspraak en zijn geheel vrijblijvend en duren ca. 1 uur. Vindt u het niet fijn of kunt u niet naar ons atelier te komen, kunnen we ook altijd telefonisch advies geven.

Kosten: Privéles 1 of meerdere uren (in ons atelier of online) € 45,- per uur
Advies gesprek: Gratis!

Inschrijven of vragen? Neem dan contact met ons op.

Merk: Leokas Creative

EAN: .

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Privéles – gewenst duur (prijs per uur)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…