ScanNcut – Machine updates

Geregeld komen er nieuwe updates uit voor de ScanNcut. Deze kunnen bij brother bij Ondersteuning en update gedownload worden. Het doel van de updates kan heel verschillend zijn. In sommige gevallen kan het (kleine) problemen oplossen, maar in vaak brengt het ook nieuwe functies met zich mee of ondersteunt het juist nieuwe accessoires.

ScanNcut - Nieuwe updates ophalen 2016 (CM serie)

7 keer bekeken

0 0

Voor de update van de ScanNcut geïnstalleerd kan worden, moet deze gedownload worden via de website van ScanNcut. De instructiefilm geeft u uitleg over het downloaden. Voor de CM900 en CM700 is dit op 11 februari 2016 versie 2.10 en voor de CM840 versie 1.70.
Wist u dat we Cursus en workshops geven in Den Dungen (dicht bij Den Bosch). Bekijk onze site voor meer tips, webwinkel en instructiefilms https://www.leokaslearning.eu/instructiefilms/ of abonneer op ons YouTube kanaal @Leokas Creative
...

ScanNcut - Nieuwe updates ophalen feb 2016 (CM serie)

6 keer bekeken

0 0

Na het downloaden van de update en het plaatsen op een USB stick kan deze op de ScanNcut zelf geïnstalleerd worden. In deze instructiefilm wordt verteld hoe het huidige versienummer bekeken kan worden en hoe de nieuwe versie geïnstalleerd kan worden.
Wist u dat we Cursus en workshops geven. Dit in Den Dungen (dicht bij Den Bosch). Bekijk onze site voor meer tips, webwinkel en instructiefilms https://www.leokaslearning.eu/instructiefilms/ of abonneer op ons YouTube kanaal @Leokas Creative
...