Cricut Design Space – Ontwerpen en bewerken patronen

De Desgin Space software van Cricut is een bewerkingssoftware die gratis bij de Cricut gebruikt kan worden. In deze categorie kijken we naar het digitaliseren van patronen en het aanpassen van bestaande patronen.

Deze categorie is nog in opbouw en zal binnenkort verder aangevuld worden.

Bloem in kleuren splitsen 1/2

9 keer bekeken

0 0

Als een afbeelding uit één doorlopende kleur bestaat, moet deze gesplitst worden om een meerkleurig snijpatroon van te maken. Dit hebben we in deze instructiefilm gedaan in Windows Paint. Vervolgens kan de afbeelding dan ingelezen worden in de snijplotter software.

Wist u dat we Cursus en workshops geven in Den Dungen (dicht bij Den Bosch). Bekijk onze site voor meer tips, webwinkel en instructiefilms https://www.leokaslearning.eu/instructiefilms/ of abonneer op ons YouTube kanaal @Leokas Creative

Voorbereiding voor Brother CanvasWorkspace, Silhouette Studio, Cricut Design Space of SCAL.
...

Design Space - Omzetten Spiral Betty design

5 keer bekeken

0 0

Na het ontwerpen van een Spiral afbeelding op bijvoorbeeld Spiral Betty kan deze omgezet worden in een snijbestand. Voor het ontwerpen van de afbeelding is een aparte film gemaakt. Daarnaast geven we advies over het te gebruiken materiaal en de manier van snijden van dit patroon.

Wist u dat we Cursus en workshops geven in Den Dungen (dicht bij Den Bosch). Bekijk onze site voor meer tips, webwinkel en instructiefilms https://www.leokaslearning.eu/instructiefilms/ of abonneer op ons YouTube kanaal via www.bit.ly/LCabonnee
...


Abonneer gratis op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe films!

Door op ons kanaal te abonneren wordt u via de YouTube app en de YouTube feed op de hoogte gehouden van nieuwe filmpjes, daarnaast steunt u ons. Als wij meer abonnees hebben op het kanaal, worden onze filmpjes hoger getoond en kunnen we meer mensen helpen met onze uitgebreide filmpjes.