Brother ScanNcut en CanvasWorkspace

Binnen de groep Brother ScanNcut vind je instructiefilms van de machines zelf, maar we hebben ook een groot aantal instructiefilms gemaakt van de bewerkingssoftware van Brother. Deze wordt CanvasWorkspace genoemd. De software is gratis te downloaden op de site www.scanncut.nl. In de voet van de pagina staat de link: Downloads en Software.

Voor een aantal getoonde functies is een premium functie nodig. Deze kunnen los aangeschaft worden of worden meegeleverd met een kit. Het kan dus zijn dat je sommige icoontjes van ons scherm niet niet ziet op jouw scherm.

In de groep ScanNcut bevinden zich momenteel ca. 40 filmpjes met een totale duur van ca. 2,5 uur, in de groep CanvasWorkspace zijn dit er ca. 45 met een totale duur van ca. 11,5 uur.

Kies de gewenste categorie uit in het zijmenu. Veel kijk plezier!


Abonneer gratis op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe films!

Door op ons kanaal te abonneren wordt u via de YouTube app en de YouTube feed op de hoogte gehouden van nieuwe filmpjes, daarnaast steunt u ons. Als wij meer abonnees hebben op het kanaal, worden onze filmpjes hoger getoond en kunnen we meer mensen helpen met onze uitgebreide filmpjes.