Borduursoftware

We hebben diverse instructiefilms gemaakt voor de borduursoftware van Pfaff / Husqvarna. We zijn hiermee begonnen voor de 5D Embroidery software, daarna zijn aardig wat updates geweest waar we ook instructiefilms voor gemaakt hebben. Waaronder de versies 6D Embroidery, Premier+ Embroidery, Premier+ 2 Embroidery en mySewnet.

Leokas Creative heeft zich de laatste jaren vooral op snijplotters en sublimatie gericht, met daarnaast de softeware van Adobe en Microsoft Office. Om deze reden hebben we besloten om geen nieuwe filmpjes meer te maken voor de borduursoftware.

Voor de categorie Borduursoftware zullen geen nieuwe instructiefilms gemaakt worden, alle huidige filmpjes blijven wel beschikbaar en zijn volledig gratis te bekijken.

Kies de gewenste categorie uit het zijmenu. Veel kijk plezier!


Abonneer gratis op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe films!

Door op ons kanaal te abonneren wordt u via de YouTube app en de YouTube feed op de hoogte gehouden van nieuwe filmpjes, daarnaast steunt u ons. Als wij meer abonnees hebben op het kanaal, worden onze filmpjes hoger getoond en kunnen we meer mensen helpen met onze uitgebreide filmpjes.