6D Embroidery – Design Aligner

6D embroidery - Achtergrondkleur wijzigen

3 keer bekeken

0 0

Verander de achtergrondkleur van een motief. Dit is alleen voor de weergave en beïnvloed het motief zelf niet. Vooral bij het splitsen van motieven is dit belangrijk om het overlapgebied goed te kunnen zien. Maar ook bij het werken met voornamelijk wit garens is het niet handig om een witte achtergrond te hebben.

Wist u dat we Cursus en workshops geven in Den Dungen (dicht bij Den Bosch). Bekijk onze site voor meer tips, webwinkel en instructiefilms https://www.leokaslearning.eu/instructiefilms/ of abonneer op ons YouTube kanaal via www.bit.ly/LCabonnee
...

6D Embroidery - Design Aligner - Splitsen en opslaan

0 keer bekeken

0 0

Wanneer een motief helemaal naar wens is ingedeeld om te splitsen, wordt de functie splitsen geactiveerd. In deze instructiefilm ziet u welke functie dit is en wat er nodig is om te weten over het opslaan van een gesplitst motief.

Bekijk onze website voor artikelen en online lessen: https://www.leokascreative.eu en abonneer op ons YouTube kanaal via http://www.bit.ly/LCabonnee
...


Abonneer gratis op ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe films!

Door op ons kanaal te abonneren wordt u via de YouTube app en de YouTube feed op de hoogte gehouden van nieuwe filmpjes, daarnaast steunt u ons. Als wij meer abonnees hebben op het kanaal, worden onze filmpjes hoger getoond en kunnen we meer mensen helpen met onze uitgebreide filmpjes.